22 Nisan 2011 Cuma

Thalia - Anthony Santos - Pitbull



Albüm çalışmalarını sürdüren Thalia, latin basınında olası düet dedikoduları ile geniş yer bulmaya devam ediyor. Radioformula sitesinin verdiği haberlere göre geçtiğimiz günlerde Thalia için gerçekleştirilen Babyshower'da bir araya gelen Pitbull ve Thalia olası bir düet için anlaşmaya çalışıyorlarmış.Ayrıca Aventura grubundan ayrılan ve son kez 28 Nisan'da grubuyla birlikte sahne alacak olan Anthony Santos, solo kariyerine Sony Music firması ile başlayacak ve Thalia ile bir kez daha düet yapacak!


---------------------------******************-----------------------------


While Thalia keeps working on her new album, the latin press started the talked about possible duets. According to Radioformula, Thalia trying to reach an agreement with Pitbull to collaborate for her new album. They just get together for her Babyshower. In addition, vocalist of the group of Aventura, Anthony Santos signed with Sony Music to record a solo album and his godmother Thalia, reported Mario Discua in the program "Todo para la Mujer"

20 Nisan 2011 Çarşamba

2011 Thalia'nın Yılı Olacak // Year of Thalia




Thalia tam anlamıyla bomba gibi geliyor. Leonel Garcia ile yeni albüm albüm çalışmalarına çoktan başladı ve albümün bu yaza yetişmesi bekleniyor. Ayrıca Thalia'nın otobiyografik kitabı Cada Dia Mas Fuerte // Growing Stronger ve çocuklar için hazırladığı, içinde kendi çizimlerinin yer aldığı kitaplar da bu yıl sonu içinde piyasada olacak. Bize düşünse her zamanki gibi sabırla beklemek!




--------------------------**********-------------------------



This year will be Thalia's, totally! She already started to working on her new album with Leonel Garcia and the album going to be published in this summer, probably. Also Thalia's first autobiographic book Cada Dia Mas Fuerte // Growing Stronger and the book which is prepared for children with her own illustrations will be published end of this year. Just wait and see!